Menu

Start met Ayurveda

'Start met Ayurveda' kopen?

In ons online programma ‘Start met Ayurveda’ leer je in 10 weken de basis van Ayurveda, zodat jij daarna precies weet wat je zelf kunt gaan toepassen in je dagelijks leven. Kleine stapjes hebben namelijk een grote impact. 

Je krijgt in deze cursus elke week toegang tot een nieuwe module. Iedere week behandelen we een nieuw onderwerp en krijg je een bijbehorende opdracht, zodat je Ayurveda begrijpt én direct toe kunt passen. In 10 weken zal jouw gezondheid een flinke boost krijgen.

Je leert welke voeding goed voor JOU is, je weet welk body- mindtype je bent en welke onbalans jij hebt. Je krijgt allerlei tips en tricks uit Ayurveda om toe te passen in het dagelijks leven.

Stapje voor stapje

In ons online programma ‘Start met Ayurveda’ leer je de basis van Ayurveda. 

Door de dosha’s en de bijbehorende kwaliteiten te gaan begrijpen, leer jij hoe je Ayurveda in je dagelijks leven kunt toepassen. Pak je vergrootglas en je dagboek bij de hand, want je gaat jezelf observeren en aan de slag!

Elke week komt er een module vrij met een bijbehorende opdracht. Je kunt dit verder helemaal in je eigen tempo doen. We kiezen er bewust voor om je niet in een keer allerlei informatie te geven, maar laten je op een rustig tempo kennis maken met al het moois van Ayurveda.

Het uiteindelijke doel van de cursus is? Dat jij gaat begrijpen, maar vooral ook gaat voelen wat jouw lichaam nodig heeft. Je gaat begrijpen hoe jij in elkaar zit, want er is maar een iemand zoals jij… Daarnaast leer je welke voeding en leefstijl het beste bij jou past. 

Het resultaat? Een beter immuunsysteem, een gezonder gewicht, minder vaak ziek, mentaal meer in balans, blijer, een positiever zelfbeeld, meer connectie met je gevoel en een beter begrip van jezelf, maar ook van de mensen en de wereld om je heen.

Ayurveda is niet iets wat je in een keer toepast, dit gaat met kleine stapjes. Het is geen ‘quick-fix’. De informatie moet echt door meerdere lagen gaan voordat het echt ‘klikt’.

Daarom krijg je in deze cursus alles stapje voor stapje, zodat je Ayurveda echt gaat voelen en gaat begrijpen in je dagelijkse leven. 

Heel veel plezier gewenst op jouw Ayurveda reis! 

Liefs, 

Marleen & Cielke