Module 1 | Voorbereiding

Module 1

/*! elementor – v3.11.3 – 07-03-2023 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Met z’n allen!

Aangezien we dit met z’n allen gaan doen, is het natuurlijk wel zo leuk om elkaar te leren kennen! Laten we dus eerst onszelf eens aan je voorstellen! En ken je ons al, skip dan lekker dit verhaaltje en ga naar de eerste les.  

Wij zijn Marleen Dijkhoff en Cielke Sijben. Als je ons in 2003 had leren kennen, had je een heel ander beeld van ons gekregen. Wij leerden elkaar twintig jaar geleden kennen, toen we bij de tv werkten en het digitale kanaal van BNN/Vara mochten opzetten. Stonden we opeens met 0,0% ervaring met onze neus voor de camera. 

De meest bizarre dingen hebben we gedaan: door brandende auto’s rijden, onszelf vastketenen aan wereldster Hugh Grant, waarna we werden opgepakt door de politie, een roadtrip door Australië, met de wereldkampioen surfen naar Marokko, optreden in een stripteasebar en ga zo maar door. Regelmatig belandden we na een werkdag in een bar waar we ons te goed (of te kwaad?) deden aan vele glazen wijn en pakjes sigaretten. We hadden de grootste lol, maar voelden ons ook heel vaak niet zo fit, zowel geestelijk als mentaal. Na onze tijd bij 101.tv sloegen we allebei een andere weg in, maar toen ontdekten we onze gezamenlijke liefde voor Ayurveda. Het korianderzaadje was geplant!
/*! elementor – v3.11.3 – 07-03-2023 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

Vanuit de mediawereld waren we gewend om keihard te werken, maar toch voelden we nooit echt voldoening. Nu werken we ook hard, maar op een hele andere manier. Door Ayurveda leven we in een heerlijke flow. 

De plannen in ons hoofd zijn eindeloos en we hebben de energie om ermee aan de slag te gaan. Marleen is afgestudeerd als Ayurvedisch voedings- en lifestylecoach. In haar eigen praktijk helpt zij vrouwelijke ondernemers grote winst te behalen met hun gezondheid en in hun carrière. Je bedrijf is namelijk de weerspiegeling van hoe jij je voelt. Ook helpt ze vrouwen die zwanger willen worden hun vruchtbaarheid te verhogen en vrouwen die zwanger zijn een fijne en probleemloze zwangerschap te ervaren. Zodat jij en jouw kindje de beste start  van de wereld krijgen. Ze is gespecialiseerd op het gebied van stress, slaap, energie, hormonen en (voorbereiding op) zwangerschap. Zie hier voor meer informatie en haar gratis ebook. 

Cielke volgde in 2016 een yoga-opleiding in India en leerde daar de eerste beginselen van Ayurveda. Ze is bezig met een opleiding tot Ayurvedisch therapeut en volgde meerdere Vedische kookworkshops. Ze geeft nu Ayurvedische massages & consults in haar praktijk in Utrecht.

Toen we twee jaar geleden met de Ayurveda Podcast begonnen, stond die binnen 1 dag op nummer 1. Omdat de podcast zo’n succes bleek, hebben we de eerste Nederlandse online Ayurveda-community ‘Alles over Ayurveda’ opgericht met daarin onze Ayurveda Academy. Ook organiseren wij elk nieuw seizoen een Ayurveda Retreat. 

En dan is er ons boek! Een boek dat de bijzondere, eeuwenoude gezondheidsleer vertaalt naar de moderne maatschappij. Zodat ook jij al deze waardevolle kennis kunt toepassen en integreren in je waarschijnlijk vaak drukke leven.

 
We hopen dat Ayurveda jou minstens zoveel brengt als het ons doet.
 
Als je nog meer verdieping of begeleiding wilt, krijg je tijdens deze detox 10% korting op een (online) Ayurvedisch traject van Marleen en 10% korting op een Ayurvedische massage of consult van Cielke. Vermeld even dat je via de detox komt!
 
Heel veel succes en inspiratie gewenst!